West Sport Promotion Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns West Sport Promotion Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. West Sport Promotion Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

West Sport Promotion Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556291-2161.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-127565 alternativt besöka eller skicka post till West Sport Promotion Aktiebolag på följande adress Hvitfeldtsg. 14 B, 302 34, Halmstad.

West Sport Promotion Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I West Sport Promotion Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Arnqvist, Karin Viola som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reklamplatsentreprenad och reklamplats- försäljning, värdepappershantering, äga och förvalta andelar och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.