Supac Aktiebolag

Hallands län

Information

Supac Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Supac Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Supac Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Supac Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Supac Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Supac Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Golfbanev. 31, 302 73, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-31660.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Supac Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Supac Aktiebolag har idag 556291-3771 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Supac Aktiebolag

Bolaget skall utveckla och tillverka entreprenadmaskiner och hydrauliska komponenter, äga och förvalta värdepapper, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Supac Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sturesson, Knut Rune Allan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Aina Elly Elisabet som är född 1940 och har titeln Suppleant, Johansson, Dan Stefan som är född 1973 och har titeln Revisor, Samuelsson, Christina Margareta som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .