Hembelysning i Halmstad AB

Hallands län

Information

Hembelysning i Halmstad AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Hembelysning i Halmstad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hembelysning i Halmstad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hembelysning i Halmstad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1987-03-05. Men sedan 1987-01-01 så har Hembelysning i Halmstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Laholmsv. 37, 302 49, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hembelysning i Halmstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-128380.

Halmstad arbetar för att bolag som Hembelysning i Halmstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hembelysning i Halmstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av belys- ningsarmaturer och tillbehör, konsultverksamhet inom data- branschen, webblayout, multimedia, köpa, sälja, äga och förvalta aktier och andra värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hembelysning i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hembelysning i Halmstad AB och det är följande personer, Pettersson, Leif Tobias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Johan Ingemar som är född 1977 och har titeln Suppleant, Skoglund, Björn Holger som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Borås Ekonomi & Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hembelysning i Halmstad AB är 556294-6664.