CWS-boco Sweden AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva inköp, uthyrning, försäljning och underhåll av plaggtextilier, linne och entrémattor för alla typer av industrier, hotell och restauranger, förvaltning av fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CWS-boco Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är CWS-boco Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1987-03-16 så skapades CWS-boco Sweden AB och verksamheten är har F-skattsedel CWS-boco Sweden AB har haft det sedan 1994-01-01.

CWS-boco Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556294-8777 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är CWS-boco Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med CWS-boco Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 035-176400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom CWS-boco Sweden AB är von Podewils, Florian som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, von Podewils, Florian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Heinze, Andreas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Daum, Matthias som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gustafsson Gynnerstedt, Leif Gunnar som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln RevisorLarsson, Ingvar Lars-Göran som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .