The Executive Management Business Institute i Halland AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns The Executive Management Business Institute i Halland AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. The Executive Management Business Institute i Halland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

The Executive Management Business Institute i Halland AB är momsregistrerat sedan2005-03-03 och har organisationsnummer 556295-2332.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 035-175570 alternativt besöka eller skicka post till The Executive Management Business Institute i Halland AB på följande adress Brog. 9, 302 43, Halmstad.

The Executive Management Business Institute i Halland AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-03.

I The Executive Management Business Institute i Halland AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva yrkesmässig revision, utbildning inom revision samt därmed förenlig verksamhet.