TJ Company AB

Hallands län

Information

TJ Company AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som TJ Company AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TJ Company AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

TJ Company AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1987-04-08. Men sedan 1987-01-01 så har TJ Company AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industriv. 1, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TJ Company AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-100607.

Halmstad arbetar för att bolag som TJ Company AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TJ Company AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med sportartiklar bedriva tryckeriverksamhet, utföra konsultarbete inom plast- och gummibranschen, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TJ Company AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Josefsson, Håkan -Josefsson, Sam Tobias.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TJ Company AB och det är följande personer, Josefsson, Sam Tobias som är född 1972 och har titeln VD, Josefsson, Sam Tobias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Josefsson, Monica Silva Christina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sundberg, Pär Håkan som är född 1970 och har titeln Revisor, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TJ Company AB är 556295-9253.