Fem Mans Golv Aktiebolag

Hallands län

Information

Fem Mans Golv Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Fem Mans Golv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsén, Mats Arnbjörn som är född 1946 och har titeln VD, Bengtsén, Mats Arnbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Bo Peter Mikael som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wernersson, Bo Ronnie Ingemar som är född 1955 och har titeln Revisor, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fem Mans Golv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fem Mans Golv Aktiebolag på telefon 035-173240.

Bolaget skall utföra nyläggning och reparation av golv ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fem Mans Golv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fem Mans Golv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fem Mans Golv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fem Mans Golv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fem Mans Golv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Fem Mans Golv Aktiebolag har 556296-0723 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.