Reklamservice i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

556296-8999 är organisationsnummer för verksamheten Reklamservice i Halmstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reklamservice i Halmstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Reklamservice i Halmstad Aktiebolag finns i.

Reklamservice i Halmstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-21 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Reklamservice i Halmstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Reklamservice i Halmstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Reklamservice i Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Jan Åke

Vill ni komma i kontakt med Reklamservice i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-100706 eller genom brev på följande adress:
Furuviksringen 19, 302 44, Halmstad

Bolaget skall bedriva distribution, hantering och lagerhållning av reklamalster, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Reklamservice i Halmstad Aktiebolag och det är Johansson, Jan Åke som är född 1945 och har titeln VD, Johansson, Jan Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gorard, Jan Henrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gullvei Marianne E som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Benny Hans Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor,