Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag

Hallands län

Information

Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåklintsv. 36, 313 32, Oskarström men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-49182.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag har idag 556297-3684 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, besiktning av cisterner, asbetssanering, värdepappershantering samt därmed förenlig verksamhet.

I Allfix Villa och Industriservice i Oskarström Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Jonny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingrid Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svensson, Kjell Ebbe som är född 1943 och har titeln Revisor, JMK Svensson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .