Förvaltningsaktiebolaget LEIFA

Hallands län

Information

556297-4930 är organisationsnummer för företaget Förvaltningsaktiebolaget LEIFA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Förvaltningsaktiebolaget LEIFA är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Förvaltningsaktiebolaget LEIFA finns i.

Förvaltningsaktiebolaget LEIFA har varit registrerat sedan 1987-04-29 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Förvaltningsaktiebolaget LEIFA så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Förvaltningsaktiebolaget LEIFA är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Förvaltningsaktiebolaget LEIFA är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Förvaltningsaktiebolaget LEIFA så kan ni göra det på telefon genom 035-101580 eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uthyrningsverksamhet och handel med maskiner, inventarier och annan utrustning för tivolin och liknande nöjesanläggningar jämte därmed förenlig verksamhet samt fastighets- och kapitalförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Förvaltningsaktiebolaget LEIFA och det är Andréasson, Gert Kenny Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andréasson, Leif Tony Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andréasson, Leif Ove Jimmy som är född 1978 och har titeln Suppleant, Andréasson, Rose-Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,