Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag

Hallands län

Information

Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brog. 3, 302 43, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-218280.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag har idag 556298-5266 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, undervisning i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rahnsters Läkarpraktik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rahnster, Per Carl Gustaf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahnster, Ebba Margareta Ivansdtr som är född 1949 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Melén, Hans Magnus Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .