Taxi Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Taxi Halmstad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Taxi Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Taxi Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556298-5753.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-160800 alternativt besöka eller skicka post till Taxi Halmstad Aktiebolag på följande adress Snöstorpsv. 89, 302 48, Halmstad.

Taxi Halmstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Taxi Halmstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Morgansdotter, Anna-Lena Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Frank, Jan Alde Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant , Gyllensvärd, Pär Anders som är född 1968 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva yrkesmässig person- och budbilstrafik samt beställnings- och administrationskontor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.