Sten Sjödahl Konsult AB

Hallands län

Information

Sten Sjödahl Konsult AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Sten Sjödahl Konsult AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sten Sjödahl Konsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sten Sjödahl Konsult AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1987-06-23. Men sedan 1996-01-01 så har Sten Sjödahl Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till HERMANS GRÄND 2, 302 40, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sten Sjödahl Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-35925.

Halmstad arbetar för att företag som Sten Sjödahl Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sten Sjödahl Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom byggbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sten Sjödahl Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sten Sjödahl Konsult AB och det är följande personer, Sjödahl, Sten Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödahl, Gun Inga Johanna som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sten Sjödahl Konsult AB är 556299-2353.