Spritkullen Invest Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Spritkullen Invest Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Spritkullen Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Spritkullen Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Spritkullen Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-06-23. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Spritkullen Invest Aktiebolag ska trivas.

Spritkullen Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta och driva handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Spritkullen Invest Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Spritkullen Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Spritkullen Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Spritkullen Invest Aktiebolag är Bäck, Åke Harald som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Maj-Britt Linnéa som är född 1947 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Spritkullen Invest Aktiebolag har 556299-9143 som sitt organisationsnummer.