Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-07-28. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag ska trivas.

Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av snickeriprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-100650.

Firman tecknas var för sig av -Sjögren, Kenneth Olof -Sjögren, Ulf Stefan.

De som är på något sätt har med Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag är Sjögren, Kenneth Olof som är född 1961 och har titeln VD, Sjögren, Kenneth Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Ulf Stefan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Specialsnickerier i Halmstad Aktiebolag har 556302-9890 som sitt organisationsnummer.