Thornbergs Konditori Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Thornbergs Konditori Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Thornbergs Konditori Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Thornbergs Konditori Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Thornbergs Konditori Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-10. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Thornbergs Konditori Aktiebolag ska trivas.

Thornbergs Konditori Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka konditorirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thornbergs Konditori Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Thornbergs Konditori Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Thornbergs Konditori Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-106419.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Thornbergs Konditori Aktiebolag är Thornberg, Maj Karin Gunilla som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Thornberg, Lars Magnus som är född 1965 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Thornbergs Konditori Aktiebolag har 556304-0962 som sitt organisationsnummer.