Datack Datakompetensen Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av data- och datorsystem bestående av teknisk service, framställning och utveckling av egen mjukvara och utbildning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Datack Datakompetensen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Datack Datakompetensen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1987-08-25 så skapades Datack Datakompetensen Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Datack Datakompetensen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Datack Datakompetensen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556304-2315 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Datack Datakompetensen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Datack Datakompetensen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-135595 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Datack Datakompetensen Aktiebolag är Lundberg, Lars Bertil som är född 1948 och har titeln VD, Lundberg, Lars Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wadensten, Maria Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .