NMC Cellfoam AB

Hallands län

Information

556304-9609 är organisationsnummer för verksamheten NMC Cellfoam AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NMC Cellfoam AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som NMC Cellfoam AB finns i.

NMC Cellfoam AB har varit registrerat sedan 1987-09-17 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NMC Cellfoam AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

NMC Cellfoam AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NMC Cellfoam AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Hemmendy, David Germund Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med NMC Cellfoam AB så kan ni göra det på telefon genom 0320-210900 eller genom brev på följande adress:
Fritslav. 82, 511 42, Kinnahult

Bolaget skall bedriva tillverkning och idka handel med plast- produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med NMC Cellfoam AB och det är Hemmendy, David Germund som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Ahn, Jean-Marie Joseph som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Bosten, Hubert Heinrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ahn, Jean-Marie Joseph som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Veithen, Jürgen Josef som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorBohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor,