Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök)

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-01. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) ska trivas.

Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lunchrestaurang och gatukök, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-120100.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) är Nordlander, Torbjörn Henry Allan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Marianne Ingrid Olivia som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget G Bar & Gatukök (Gustafs Bar & Gatukök) har 556307-0472 som sitt organisationsnummer.