Nordin & Nordin Kommunikation AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva reklambyråverksamhet, marknadskommuni- kation idka handel med designade och konstnärliga alster, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordin & Nordin Kommunikation AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Nordin & Nordin Kommunikation AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1987-10-05 så skapades Nordin & Nordin Kommunikation AB och verksamheten är har F-skattsedel Nordin & Nordin Kommunikation AB har haft det sedan 1994-01-01.

Nordin & Nordin Kommunikation AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556307-2601 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Nordin & Nordin Kommunikation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Nordin & Nordin Kommunikation AB så går det att nå dem via telefon på 035-159120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordin & Nordin Kommunikation AB är Nordin, Lars Uno som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Marie Lise-Lotte som är född 1962 och har titeln Suppleant, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .