Studio 2 X B Aktiebolag

Hallands län

Information

Studio 2 X B Aktiebolag är ett företag som finns i Halmstad. I Studio 2 X B Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bacos, Michael Henning som är född 1951 och har titeln VD, Bacos, Michael Henning som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Strihavka, Daniela som är född 1949 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Studio 2 X B Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Studio 2 X B Aktiebolag på telefon 0708-705507.

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler och inredningar samt möbelförsäljning per agentur jämte därmed förenliga verksamheter.

Idag är Studio 2 X B Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Studio 2 X B Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Studio 2 X B Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2010-02-01 och Studio 2 X B Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Studio 2 X B Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Studio 2 X B Aktiebolag har 556310-5013 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.