Konstruktions o Försäljningsaktiebolaget KFAB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, konstruktion och försäljning av tekniska produkter för användning i explosionsfarliga, våta och agressiva miljöer t.ex. oljedepåer, bensinstationer och kemisk-teknisk industri samt handel med konst och antikviteter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Konstruktions o Försäljningsaktiebolaget KFAB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Konstruktions o Försäljningsaktiebolaget KFAB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1988-02-12 så skapades Konstruktions o Försäljningsaktiebolaget KFAB och verksamheten är har F-skattsedel Konstruktions o Försäljningsaktiebolaget KFAB har haft det sedan 1994-01-01.

Konstruktions o Försäljningsaktiebolaget KFAB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556312-3263 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Konstruktions o Försäljningsaktiebolaget KFAB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Konstruktions o Försäljningsaktiebolaget KFAB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Konstruktions o Försäljningsaktiebolaget KFAB är Hellring, Rolf Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, May Anita som är född 1951 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .