Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-18. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag ska trivas.

Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier, försäljning av dentaltekniska tjänster och dentalprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-158700.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag är Lindblom, Mats Christer som är född 1967 och har titeln VD, Lindblom, Mats Christer som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Ralf Sune som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Ralph Jonas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Lindonia Ralph Lindblom Aktiebolag har 556312-5540 som sitt organisationsnummer.