Ingemar Peterson Sport Aktiebolag (Team Sportia)

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidsartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ingemar Peterson Sport Aktiebolag (Team Sportia) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Ingemar Peterson Sport Aktiebolag (Team Sportia) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1987-12-16 så skapades Ingemar Peterson Sport Aktiebolag (Team Sportia) och bolaget är har F-skattsedel Ingemar Peterson Sport Aktiebolag (Team Sportia) har haft det sedan 1994-01-01.

Ingemar Peterson Sport Aktiebolag (Team Sportia) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556314-1737 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Ingemar Peterson Sport Aktiebolag (Team Sportia) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Ingemar Peterson Sport Aktiebolag (Team Sportia) så går det att nå dem via telefon på 035-215499 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Petersson, Lars Jörgen Ingel -Petersson, Roul Henry

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ingemar Peterson Sport Aktiebolag (Team Sportia) är Petersson, Lars Jörgen Ingel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Jarl Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Roul Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .