Lambert Jepsson Sport Aktiebolag

Hallands län

Information

Lambert Jepsson Sport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Lambert Jepsson Sport Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lambert Jepsson Sport Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1988-02-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hamng. 11, 302 43, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lambert Jepsson Sport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-177660.

Halmstad arbetar för att bolag som Lambert Jepsson Sport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lambert Jepsson Sport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med sport- och fritidsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lambert Jepsson Sport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lambert Jepsson Sport Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Lars Henrik Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Olle Niclas Andreas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Markunger, Mats Olof Krister som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lambert Jepsson Sport Aktiebolag är 556314-5837.