Halmstad Kassaregister AB

Hallands län

Information

Halmstad Kassaregister AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Halmstad Kassaregister AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Halmstad Kassaregister AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Halmstad Kassaregister AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1988-01-14. Men sedan 1988-01-01 så har Halmstad Kassaregister AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industriv. 15, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Halmstad Kassaregister AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-227980.

Halmstad arbetar för att bolag som Halmstad Kassaregister AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Halmstad Kassaregister AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av kassaregister jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Halmstad Kassaregister AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Halmstad Kassaregister AB och det är följande personer, Brunnfors, Jan Christer Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brunnfors, Bengt-Arne Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ydén, Asta Yvonne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Halmstad Kassaregister AB är 556316-4390.