TH BAUER TRADING Aktiebolag

Hallands län

Information

TH BAUER TRADING Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där TH BAUER TRADING Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. TH BAUER TRADING Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. TH BAUER TRADING Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till TH BAUER TRADING Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-187710.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är TH BAUER TRADING Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TH BAUER TRADING Aktiebolag har idag 556319-7747 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för TH BAUER TRADING Aktiebolag

Bolaget skall driva agentur, partihandel, konsultverksamhet inom utrustning för bearbetning av trä, glas och metall, varor för byggnation, hem och hushåll, handel med aktier, värdepapper, fast egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I TH BAUER TRADING Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .