Magnilund Aktiebolag

Hallands län

Information

Magnilund Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Magnilund Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Magnilund Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Magnilund Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1988-06-07. Men sedan 1990-01-01 så har Magnilund Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tönnersa Magnilunds Gård, 310 31, Eldsberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Magnilund Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-42009.

Halmstad arbetar för att bolag som Magnilund Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Magnilund Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall idka jord- och skogsbruk, produktion och försäljning av elkraft och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Magnilund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Magnilund Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Thore Johan Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Gunnar Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sture Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Martinsson, Anna Brita Ingeborg som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant.LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Magnilund Aktiebolag är 556327-1542.