Mediafastigheter i Halland AB

Hallands län

Information

Mediafastigheter i Halland AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Mediafastigheter i Halland AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mediafastigheter i Halland AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mediafastigheter i Halland AB har haft sedan 1994-01-01. Mediafastigheter i Halland AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mediafastigheter i Halland AB så kan ni göra det genom att skicka er post till 301 08 Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-147500.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mediafastigheter i Halland AB Privat, ej börsnoterat.

Mediafastigheter i Halland AB har idag 556328-5104 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Mediafastigheter i Halland AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fastigheter samt att äga och förvalta rörelsedrivande bolag inom mediabranschen samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Mediafastigheter i Halland AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjögren, Bo Kenneth som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjögren, Bo Patric som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Paul Adam som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .