Point Brather Entreprenad AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Point Brather Entreprenad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Point Brather Entreprenad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Point Brather Entreprenad AB är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556330-6413.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-157060 alternativt besöka eller skicka post till Point Brather Entreprenad AB på följande adress Rörv. 3, 302 65, Halmstad.

Point Brather Entreprenad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Point Brather Entreprenad AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Paulsson, Marie Ann-Charlott som är född 1978 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva verksamhet inom bygg, kakel, golv, snickeri, murning, elinstallation inom byggbranschen, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.