Untersteiner Training Aktiebolag

Hallands län

Information

Untersteiner Training Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Untersteiner Training Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Untersteiner Training Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Untersteiner Training Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Untersteiner Training Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Untersteiner Training Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Halmstads Travbana, 302 59, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-105807.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Untersteiner Training Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Untersteiner Training Aktiebolag har idag 556331-2262 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Untersteiner Training Aktiebolag

Bolaget skall utföra träning av travhästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Untersteiner Training Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Untersteiner, Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Margareta Ingrid Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor, .