Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet

Hallands län

Information

Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet är en verksamhet som finns i Halmstad. I Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jarselius, Jan Eric som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarselius, Maj Agneta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet på telefon 076-0397227.

Bolaget skall bedriva förvaltning och handel av fastigheter och begagnade byggnadsvaror, försäljning av byggmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fastighets Aktiebolaget Vita Bandet har 556331-7956 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.