P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen)

Hallands län

Information

P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) är ett bolag som finns i Halmstad. I P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Kjell Uno Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Rolf Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla-Karin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Karin Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) på telefon 035-101415.

Bolaget skall driva handel med reservdelar och tillbehör till fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) av bolagstypen Aktiebolag.

P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Kjell Uno Roger -Bengtsson, Rolf Ingemar

P.C.S. Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) har 556333-9927 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.