Prostema AB

Hallands län

Information

Prostema AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Prostema AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosenberg, Dag Jan Erik som är född 1958 och har titeln VD, Rosenberg, Dag Jan Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenberg, Bente som är född 1959 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Prostema AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Prostema AB på telefon 035-70530.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med utrustning till värdetransporter, utföra service och underhåll av säkerhetsutrustning, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Prostema AB av bolagstypen Aktiebolag.

Prostema AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Prostema AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Prostema AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prostema AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Prostema AB har 556334-5569 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.