Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

556335-9644 är organisationsnummer för företaget Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag finns i.

Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-22 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-173910 eller genom brev på följande adress:
Skyttev. 34, 302 44, Halmstad

Bolaget skall idka reparation service och försäljning av kyltekniska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kyl & Värmepumpservice i Halmstad Aktiebolag och det är Torbjörnsson, Jan Inge Göte som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Torbjörnsson, Anna Camilla som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor,