Sällstorp Skog Aktiebolag

Hallands län

Information

Sällstorp Skog Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Sällstorp Skog Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sällstorp Skog Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sällstorp Skog Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1988-09-27. Men sedan 1989-01-01 så har Sällstorp Skog Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Slättåkra Sällstorp 277, 313 91, Oskarström. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sällstorp Skog Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-69136.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Sällstorp Skog Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sällstorp Skog Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall utföra skogsbruk, avverkning, röjning och plantering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sällstorp Skog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sällstorp Skog Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Per Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ture Olof som är född 1936 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sällstorp Skog Aktiebolag är 556336-6532.