Fasad & Byggservice Stefan Johansson Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Fasad & Byggservice Stefan Johansson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Fasad & Byggservice Stefan Johansson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Fasad & Byggservice Stefan Johansson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556337-9378.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 035-106910 alternativt besöka eller skicka post till Fasad & Byggservice Stefan Johansson Aktiebolag på följande adress Kristinebergsv. 15, 302 41, Halmstad.

Fasad & Byggservice Stefan Johansson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fasad & Byggservice Stefan Johansson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Gunilla Carina som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fasadrenovering, tilläggsisolering, avfärgning av fasad, kakel, murning, putsning samt övrig till murning löpande verksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.