Egniteg Aktiebolag

Hallands län

Information

Egniteg Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Egniteg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Kjell Åke Gotthard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Sune Ronald som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sune Gotthard som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Dernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Egniteg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Egniteg Aktiebolag på telefon 035-54447.

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper och fastigheter, försäljning av entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Egniteg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Egniteg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Egniteg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Egniteg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Egniteg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Johansson, Sune Gotthard

Egniteg Aktiebolag har 556343-7416 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.