Clean Part AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Clean Part AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Clean Part AB är ett av dem. Statusen för Clean Part AB är att Bolaget är aktivt.

Clean Part AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-25. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Clean Part AB ska trivas.

Clean Part AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Partihandel av förbrukningsmaterial till städmaskiner och städutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Clean Part AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Clean Part AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Clean Part AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-58065.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Eva Kristina -Svensson, Jan Åke Ingmar.

De som är på något sätt har med Clean Part AB är Svensson, Jan Åke Ingmar som är född 1946 och har titeln VD, Svensson, Jan Åke Ingmar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Eva Maria som är född 1981 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Clean Part AB har 556344-8892 som sitt organisationsnummer.