Connectum Aktiebolag

Hallands län

Information

Connectum Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Connectum Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Connectum Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Connectum Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-03-03. Men sedan 1990-01-01 så har Connectum Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tjuvahålsv. 24, 302 73, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Connectum Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-157940.

Halmstad arbetar för att företag som Connectum Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Connectum Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom organisationsutveckling, utbildning, handel och förmedling av varor inom Livsmedelsbranschen, leasing av utrustning inom livsmedelsbranschen, innehav och förvaltning av värdepapper samt bedriva handel med beredda, färska och frysta fiskvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Connectum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Connectum Aktiebolag och det är följande personer, Meuller, Ulf Gustaf Lennart som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Järmark, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Connectum Aktiebolag är 556349-4367.