Margreteberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Margreteberg Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Margreteberg Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Margreteberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Margreteberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Margreteberg Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Margreteberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Margretebergs Gård, 310 40, Harplinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6868113.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Margreteberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Margreteberg Aktiebolag har idag 556349-7238 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Margreteberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, fastighets- förvaltning samt jordbruksrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Margreteberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Thyra Marianne som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hermansson, Johan Tommy som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .