Semtech Services Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Semtech Services Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Semtech Services Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Semtech Services Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Semtech Services Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-03. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Semtech Services Aktiebolag ska trivas.

Semtech Services Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, marknadsföra och försälja produkter och tjänster företrädesvis inom industrielektronik och data, förfärva och förvalta fastigheter, immateriella rättigheter, aktier och andra värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Semtech Services Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Semtech Services Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Semtech Services Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-158310.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Semtech Services Aktiebolag är Andersson, Sten Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Ingvar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Semtech Services Aktiebolag har 556354-3999 som sitt organisationsnummer.