Lantz Teknik Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Lantz Teknik Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Lantz Teknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lantz Teknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lantz Teknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-04. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Lantz Teknik Aktiebolag ska trivas.

Lantz Teknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom verkstadsindustrin främst bilindustrin och handel med verktyg och maskiner för industriellt bruk samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lantz Teknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Lantz Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Lantz Teknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-149810.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lantz Teknik Aktiebolag är Lantz, Alf Evald Urban som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Stina Sally Maria som är född 1924 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor, .

Lantz Teknik Aktiebolag har 556355-4517 som sitt organisationsnummer.