M Janson Konsult Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och M Janson Konsult Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och M Janson Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för M Janson Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

M Janson Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-23. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som M Janson Konsult Aktiebolag ska trivas.

M Janson Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, fastigheter samt utöva konsultverksamhet i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M Janson Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är M Janson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med M Janson Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med M Janson Konsult Aktiebolag är Janson, Mats Eric Vilhelm som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerkli, Ragnhild Terese som är född 1943 och har titeln Suppleant, Svensson, Linda Margareta som är född 1981 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

M Janson Konsult Aktiebolag har 556356-4524 som sitt organisationsnummer.