Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag

Hallands län

Information

Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vilshärads Hallonv. 6, 310 41, Gullbrandstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-59057.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag har idag 556356-4565 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Lennart Danielsson Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danielsson, Bo Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Eva Inger Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .