Activt Kontor i Halland Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Activt Kontor i Halland Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Activt Kontor i Halland Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Activt Kontor i Halland Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1989-05-25 så har Activt Kontor i Halland Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Activt Kontor i Halland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Activt Kontor i Halland Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ryttarev. 5, 302 60, Halmstad. Vi ni istället prata med Activt Kontor i Halland Aktiebolag så kan ni göra det på 035-172110.

Bolaget skall bedriva handel med inredning för kontor och offentlig miljö, kontorsmaskiner och IT-utrustning, teknisk service på kontorsmaskiner och IT -utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Anderbjuv, Carl Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderbjuv, Pia Susanne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Activt Kontor i Halland Aktiebolag har 556360-1912 som sitt organisationsnummer.