Aktiebolaget DRAGABOL

Hallands län

Information

Aktiebolaget DRAGABOL är ett bolag som finns i Halmstad. I Aktiebolaget DRAGABOL finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Bo Inge Roland som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Magnus Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ulla Birgitta Ingegerd som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget DRAGABOL så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget DRAGABOL på telefon 035-66192.

Bolaget skall idka bilmonteringar, försäljning av bilar och bildelar, jord- och skogsbruk, entreprenadverksamhet i form av blästring, målning och personaluthyrning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget DRAGABOL av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget DRAGABOL är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget DRAGABOL innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget DRAGABOL är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget DRAGABOL så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Bo Inge Roland -Svensson, Lars Magnus Roland

Aktiebolaget DRAGABOL har 556363-0101 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.