Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-28. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag ska trivas.

Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva dentallaboratorium samt därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-106869.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag är Rydmarker, Mats Gustaf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Märta Liselotte som är född 1954 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Mats Rydmarker Dentallaboratorium Aktiebolag har 556363-6710 som sitt organisationsnummer.