Halmstads Drivmedelsteknik Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom energiområdet jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Halmstads Drivmedelsteknik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Halmstads Drivmedelsteknik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1989-07-26 så skapades Halmstads Drivmedelsteknik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Halmstads Drivmedelsteknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Halmstads Drivmedelsteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556364-1132 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Halmstads Drivmedelsteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Halmstads Drivmedelsteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-44410 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Aronsson, May Anita -Hellring, Rolf Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Halmstads Drivmedelsteknik Aktiebolag är Hellring, Rolf Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aronsson, May Anita som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Lars Niclas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .