Fastikum Bostäder Halmstad AB

Hallands län

Information

Fastikum Bostäder Halmstad AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Fastikum Bostäder Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklöv, Sten Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rask-Pedersen, Henrik Axel som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastikum Bostäder Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fastikum Bostäder Halmstad AB på telefon 035-153100.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastikum Bostäder Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fastikum Bostäder Halmstad AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fastikum Bostäder Halmstad AB innehar ej F-skattsedel och Fastikum Bostäder Halmstad AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastikum Bostäder Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fastikum Bostäder Halmstad AB har 556364-5737 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.